2016-03-22 21:58:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Apróbb bosszúságok keserítik meg a napját

Napi horoszkóp március 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll, szemben a Kos jegyével. Mindenki sokkal érzékenyebb, mint egyébként, és a szerettei is könnyebben megsértődnek az ön ártatlan viccelődésein. Próbálja kiengesztelni őket, és egy kicsit óvatosabban fogalmazzon.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A bolygóállások pozitívan hatnak az életére. Most valóra válhat egy álma, és ehhez csak annyit kell tennie, hogy nem zárkózik el a pozitív változások elől.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Mérleg jegyében van, a Merkúr együtt áll a Nappal. Legszívesebben szabadnapot venne ki, annyira nincs kedve most a munkához. Ha muszáj dolgoznia, akkor szorítkozzon csak a rutinfeladatok elvégzésre!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold kellemesen kapcsolódik a Marshoz, ez egy csodálatos pozíció. Ehhez járul még az erős kapcsolat Jupiter és Plútó között, ami miatt most valóban nagy dimenziókban gondolkodhat. Tisztázza magában, mit is akar valójában, és kezdjen hozzá a megvalósításához.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ez kedvező önnek, igazán békés, örömteli hangulatban lesz. Jól összpontosít, kiegyensúlyozott, másokat is meg tud győzni a tervei helyességről. Este váratlan látogatója érkezhet!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Mérleg jegyében jár, a Merkúr együtt áll a Nappal. Jó passzban van, remek napnak ígérkezik a mai. A Jupiter trigon fényszögben kapcsolódik a Plútóval, ez az aspektus csodálatos fordulatokat ígér a magánéletében és a karrierjében.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll, de szemben van a Nappal. Ez az ön számára nem túl kedvező. Új kihívásokkal találhatja szemben magát, több apró bosszúság is megkeseríti a napját.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars a Nyilas jegyében áll, a Plútó a Jupiter trigon fényszöge alatt van. Most valóra válthatja egy régóta dédelgetett álmát, ehhez minden támogatást megkap a csillagoktól. Délután megoldást talál egy problémára, amin már sokat rágódott.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Összességében kedvező napra számíthat, ám éri néhány bosszúság is. Nem olyan ütemben haladnak a dolgok, ahogy azt eltervezte, ráadásul egy megbeszélt találkozót is el kell halasztania. Szerencsére most mindenre talál megoldást.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ma nagyon együtt érző lesz másokkal szemben, szívesen kínálja fel a segítségét, ha látja, hogy szükség van rá. Fennáll azonban a veszélye annak, hogy valaki visszaél a kedvességével, úgyhogy jobb, ha időben meghúzza a határokat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Valószínűleg ma többen is tanácsért fordulnak önhöz, ami, bár nagyon hízelgő, de zavarja a munkában. Ne féljen nemet mondani!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz együtt áll a Neptunusszal a Halak jegyében, ez kedvezően hat önre, ma nagyon elégedett és kiegyensúlyozott. Használja ki ezt a nagy lendületet, és végezzen el ma minél több feladatot!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: